Josep Tarrés Fernández

Freelance translator. Let's put your words together!

Si parles a un home en una llengua que entén, li arribarà al cap. Si li parles en la seva llengua, li arribarà al cor. (Nelson Mandela)

Traduccions de qualitat

Sóc llicenciat en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i treballo com a traductor autònom des del 2004.

Les meves combinacions de treball són de català, castellà, anglès i francès a castellà i català, però gràcies a una col·laboració consolidada amb companys de confiança al llarg de la meva trajectòria, puc oferir també altres combinacions i garantir-ne el mateix nivell de qualitat i professionalitat.

Des de ben aviat, em vaig especialitzar en localització d'aplicacions informàtiques, pàgines web, manuals d'instruccions, guies d'usuari i tot el que es relaciona amb la societat de la informació i les noves tecnologies. A més també tinc molta experiència amb textos d'altres sectors, com ara l'industrial, el turístic i el social.

Treballo amb els programes de traducció assistida més sol·licitats del sector (Trados, Translation Workspace, Passolo, Catalyst...), cosa que em permet adaptar-me a les necessitats dels clients que contracten els meus serveis, tant si es tracta d'agències com si són clients finals. A més, puc traduir en diversos formats, des de fitxers de Word fins a pàgines web amb programació i base de dades.

Poseu-vos en contacte amb mi per demanar un pressupost gratuït i sense compromís per satisfer les vostres necessitats de traducció.